Selecteer een pagina

De Meest Inspirerende podcasts over persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling

Inspiratie uit de beste podcasts

Een podcast is de ideale manier om informatie tot je te nemen. Op elk moment en elke locatie kun je luisteren naar interviews, verhalen en presentaties waar je van kunt leren. Wij zetten onze favoriete podcasts over de thema’s persoonlijke groei, persoonlijke ontwikkeling en  persoonlijk leiderschap op een rijtje. Alles om jou te inspireren het beste uit jezelf te halen!

Alcoholverslaafd, cocaïne verslaafd, 8 keer gevangenis, schulden, drugshandel, schaamte, geen diploma en 100% afgekeurd zijn op de arbeidsmarkt. Niet het CV dat je voor ogen hebt als je aan je volwassen leven begint. Hoe keer je dit om en sla je de weg in naar succes?

Op 26-jarige leeftijd begon Alexandro opnieuw, onderaan de ladder met een krantenwijk. Binnen 5 jaar behaalde hij zijn diploma en droeg hij de verantwoording voor zijn eigen bedrijf. Hij wist alle verslavingen te overwinnen en heeft inmiddels een prachtig gezin met 3 dochters.

In deze podcast het indringende en zeer persoonlijke verhaal van Alexandro Reyes Rodriguez.

In deze aflevering van de Yes Theory podcast een uitleg over hoe identifceren met je werk voor veel mensen leidt tot burnout. Een podcast die inzicht in oorzaak én oplossing geeft van burnout klachten zoals een volledig gebrek aan energie of het gevoel dat je je nergens meer toe kunt zetten. 

In deze podcast is radiopsychologe Patricia Mazairac lekker op dreef. Ze vraagt zich af wat er allemaal moet om aan het perfecte plaatje te voldoen aan de hand van een voorbeeld uit haar eigen leven: moeders op het schoolplein.

Met talkshowkoningin Eva Jinek praat voormalig topsporter en olympisch kampioen Mark Tuitert over haar ambitie, haar worstelingen en de spanning van live televisie. Over het belang van je eigen interesse volgen en het helemaal snappen van de vragen die je stelt. Over het keihard op je bek gaan en het willen winnen, wat ze als een van de weinige mensen in televisieland hardop durft uit te spreken. Luister naar en leer van Eva Jinek.

Share This