Selecteer een pagina

Alexandro Reyes Rodriguez

Keynote spreker & personal coach

Persoonlijk leiderschap als sleutel tot succes

Keynote spreker

Een indrukwekkend verhaal dat boeit van begin tot eind. Verteld vanuit het hart en inspirerend voor iedereen die het herkent om ergens in zijn leven vast te zitten.

Personal coach

Een coach die alle excuses kent om niet in beweging te komen, en met zijn eigen daden heeft laten zien dat je vanuit elke achtergrond met elke bagage je leven opnieuw in kunt richten.

Ik help je om nieuwe keuzes te maken

“Bevrijd jezelf. Als ik het kan dan kun jij het ook”

Alcoholverslaafd, cocaïne verslaafd, 8 keer gevangenis, schulden, drugshandel, schaamte, geen diploma en 100% afgekeurd zijn op de arbeidsmarkt. Niet het CV dat je voor ogen hebt als je aan je volwassen leven begint. Hoe keer je dit om en sla je de weg in naar succes?

Op 26-jarige leeftijd begon ik opnieuw, onderaan de ladder met een krantenwijk. Binnen 5 jaar behaalde ik mijn diploma en droeg ik de verantwoording voor mijn eigen bedrijf. Ik wist alle verslavingen te overwinnen en heb inmiddels een prachtig gezin met 3 dochters.

MIJN EXCUSES:

8 keer gevangenis

cocaine verslaafd

alcohol verslaafd

geen diploma

100% afgekeurd

€ 30.000 schuld

h

Thema's

De kracht van Alexandro ligt in de volgende onderwerpen:

Persoonlijk leiderschap

Verantwoording nemen voor je eigen keuzes en toekomst is dé leidraad in de coaching en tijdens de lezingen van Alexandro. Ongeacht je historie, je kunt vandaag de verantwoording nemen voor de toekomst. 

Detentie

Ervaar je belemmeringen doordat je degetineerd bent (geweest)? Als ervaringsdeskundige kent Alexandro de uitdagingen die op je pad komen en is hij het levende bewijs dat die hindernissen te overwinnen zijn. 

Verslaving

Een verslaving kan een enorm probleem zijn en in de weg staan voor een nieuwe toekomst. Om een verslaving te overwinnen zul je eerst aan de slag moeten met de onderliggende oorzaak. Alexandro kent de invloed van een verslaving uit zijn eigen leven, én de weg naar bevrijding van verslaving.

Testimonials

“Alex wakkert je pure potentie aan door op de diepere laag te werken. Door zichzelf kwetsbaar op te stellen geeft hij jou de ruimte en het vertrouwen om ook kwetsbaar te zijn en tot je ware zelf te komen.”

Bianca Schreuder

Directeur eigenaar, Darrius

“Toen ik bij jou in de zaal zat voelde het net alsof je mijn verleden vertelde en dat er een weg uit is.”

Lars van Baar

“Indrukwekkend verhaal! Je wordt door Alex meegenomen in een rollercoaster van verschillende gevoelens.”

Dennis Selmanovic

“Dit uur heb ik als bijzonder ervaren. Wat ik zo bijzonder vond is dat Alex vertelt hoe hij bij zijn diepst wortel (schaduwkant) heeft weten te komen. En hoe hij dit wist te twisten naar een punt van acceptatie en kracht, Ik geloof dat het verhaal van Alex levens zal veranderen. Zijn verhaal brengt beweging in daar waar iets tot diep in de kern vastzat. Inspirerend, grappig, motiverend en bemoedigend.”

Nathan Zola

“Omdat Alexandro zijn boodschap verpakt in een heel kwetsbaar en persoonlijk verhaal raakt hij je recht in het hart. Hij laat je zien hoe je schaamte en verdriet kunt helen en er je grootste kracht van kunt maken.”

Sybren Richardson

Reyes Rodriguez spreker en coach

Het aanbod van Alexandro:

Personal coaching

Ga met Alexandro aan het werk en vind de weg naar jouw nieuwe toekomst. Als coach zal Alexandro je helpen om de antwoorden te vinden die je naar het leven leiden zoals jij dat wilt. Jouw leven volgens jouw waarden.

Online 20 dagen challenge

In alle veiligheid thuis aan de slag om je toekomst opnieuw vorm te geven? Dat kan met de online 20 dagen challenge. Elke dag een video met 1 onderwerp, de persoonlijke toelichting en ervaring van Alexandro erbij en een opdracht waarmee je aan de slag gaat.

Voorinschrijving boek

Het levensverhaal van Alexandro is indrukwekkend. Met een ongekende openheid vertelt hij zijn verhaal van kind naar slachtoffer tot dader. Een indrukwekkend en tegelijkertijd inspirerend verhaal over het lot, over schaamte, en de moed om daarmee in gevecht te gaan.

Meld je nu vrijblijvend aan om straks als eerste zijn verhaal te kunnen lezen. 

Spreker

Met Alexandro als spreker gaat jouw publiek met kippenvel naar huis. Hij is als geen ander in staat om zijn indrukwekkende verhaal op een gepaste manier over te brengen en zijn publiek daarmee te inspireren.

Start vandaag. Heb ook het lef.  Gun jezelf een beter leven.

Hoe lang verlang je al naar een ander leven? Hoe vaak heb je je al voorgenomen om het roer om te gooien? Wanneer is het tijd om in actie te komen? Hoeveel pijn en frustratie moet er nog bij komen? 

Elk mens verdient het om volledig zichzelf te zijn en vanuit kracht zijn of haar leven te leiden. Jij ook. Gun jezelf een nieuwe ervaring. Je hoeft het niet alleen te doen. Kom in beweging.

Wacht niet langer. Start je nieuwe toekomst vandaag.

Share This