1 kans, elke dag weer

Hoe zou jouw wereld er uit zien wanneer je je bewust zou zijn van de impact die jij hebt op jouw vierkante meter?

Je hebt veel meer invloed op de kwaliteit van je leven, je relaties en de mensen in jouw omgeving dan je denkt. Ingewikkeld? Nee, verre van. Geef je automatische piloot ontslag en kies weer bewust voor wat jij in jouw leven wilt creëren. De verhalen in dit boek geven je de levensechte voorbeelden hoe je elke dag weer het verschil kunt maken. En lukt het een dag niet, dan heb je morgen gewoon weer een nieuwe kans.

Auteur: Roy van den Anker

Aantal pagina’s:122

ISBN: 978-90-9037907-4

Verkoopprijs: € 15,95

Verschijningsdatum: 1 december 2023

 

Wat een superboek! Roy is er volledig in geslaagd om mij als lezer – via alledaagse, amusante verhalen – verrassende inzichten aan te reiken die bijdragen aan het begrip van menselijk functioneren. Warm aanbevolen!

Danny Mullenders

Arbeids- en organisatiepsycholoog

Mijn motto is altijd ‘Als het echt zo makkelijk was kon iedereen het’. Maar dit kan écht iedereen toepassen. Briljant in zijn eenvoud. 

Tim Coronel

Spreker, ondernemer, Dakar (st)rijder

Wie zichzelf bewust wordt, verwondert zich over de wijsheid in de kleinste dingen. Roy wijst ons ze aan. Leerzaam en vermakelijk.

Niels Willems

Schrijver, spreker, ondernemer

Geniale ‘real life’ metaforen voor zijn, jouw, mijn gedrag. Lezenswaardig, al was het maar om de glimlach die het op je gezicht tovert.

Jeroen Ogier

Trainer

Share This