Selecteer een pagina

Succesworkshop

Samen groeien door successen te delen

Als HR-professional of manager weet je dat groei niet vanzelf ontstaat. Je snapt al lang dat KPI’s en targets alleen er nog niet voor zorgen dat mensen in beweging komen. Groei komt voort uit een cultuur waar het veilig is om in actie te komen. Een cultuur waar mensen gewaardeerd worden omdat ze initiatief nemen en in beweging zijn. En dat ontstaat door het delen van successen.

Delen is vermenigvuldigen

Collectief  succes is een voedingsbodem voor groei. Als we succes delen, creëren we een vruchtbare voedingsbodem voor groei, zowel op persoonlijk als op collectief niveau. Delen inspireert anderen en moedigt samenwerking aan. Het biedt een kans om van elkaar te leren en nieuwe inzichten te verwerven. Wanneer we onze successen delen, vermenigvuldigen we de impact en creëren we groei van binnen uit.

Persoonlijk succes

Op persoonlijk niveau moedigt het delen van succes anderen aan om hun eigen doelen na te streven en obstakels te overwinnen. Het creëert een cultuur van aanmoediging en ondersteuning, waarin individuen elkaar helpen om hun volledige potentieel te bereiken. Bovendien vergroot het delen van successen  eigenwaarde, zelfverzekerdheid en voldoening omdat het positieve verandering bewerkstelligt en en hier anderen mee inspireert. Mensen ervaren dat ze er toe doen.

Collectief succes

Op collectief niveau leidt het delen van succes tot een cultuur van samenwerking en innovatie. Door succes te delen binnen teams en organisaties creëren we synergie en samenwerking om doelen te bereiken. Het bevordert een gevoel van verbondenheid en gemeenschapszin, wat essentieel is voor duurzame groei en ontwikkeling.

Positieve feedbackloop

Bovendien zorgt het delen van succes voor een positieve feedbackloop. Wanneer anderen worden aangemoedigd door onze successen en deze delen, ontstaat er een kettingreactie van groei en vooruitgang. Dit leidt tot een cultuur van continu leren en verbeteren, waarin iedereen wordt aan-gemoedigd om bij te dragen aan het gezamenlijke succes.

Een enorm waardevolle bijkomstigheid is daarnaast dat het zichtbaar maken van de manier waarop iedereen op individueel niveau en op zijn eigen manier bijdraagt een cultuur creëert van waardering. En dat is dan weer dé basis voor het vormen van een hecht team.

Hollandse nuchterheid Photo credits Etty Fidele | Unsplash

Hollandse nuchterheid

Maar zijn wij Nederlanders hier niet veel te nuchter voor? Is dit niet te Amerikaans, te veel ‘Wolf of Wallstreet’ ? Dat werkt hier toch niet?

Werken met succes als voedingsbodem voor groei vraagt een heel nieuwe definitie van succes. Uiteraard is het behalen van een beoogd resultaat zoals het sluiten van een deal een vorm van succes. Maar de stappen die hier toe leiden, dat zijn de eigenlijke succesfactoren. En juist daar liggen de kansen om een cultuur van leren en verbeteren te creëren die past in de Nederlandse cultuur, zonder concessies te doen aan het resultaat.

Het opnieuw definiëren van succes neemt het ego weg dat weerstand oproept, en vervangt dit door oprechte onderlinge waardering.

Voor wie is deze workshop geschikt?

 • Organisaties en teams die willen groeien van binnen uit
 • Die energie willen creeren met het behalen van succes
 • Die leren en ontwikkelen belangrijk vinden
 • En dat vooral samen, als team willen realiseren

wat levert het op?

 • Een heel nieuwe definitie van wat succes is
 • Successen en kansen sneller herkennen
 • Versnelde leercurve en groei
 • Waardering voor ieders bijdrage
 • Zelfverzekerheid
 • Teamspirit
 • Plezier bij het werken aan doelen

Hoe ziet de workshop er uit?

De succesworkshop is een live evenement waar we direct aan de slag gaan met het definiëren en herkennen van succes. De manier van werken is praktijkgericht. In 3 uur tijd leer je direct in de praktijk brengen om op een heel andere manier naar jouw en elkaars succes te kijken. De workshop kan uitgebreid worden met een online challenge om de energie uit de workshop te borgen en verder uit te bouwen.

Wil iij ook groei en succes met jouw team?

Kom dan nu in actie!

Bel of mail voor het plannen van jouw succesworkshop!

030-7600015  of connect@konnekst.nl

Vragen over deze workshop? Stel ze hier!

15 + 6 =

Share This