Selecteer een pagina
Jury Managementboek van het jaar 2024

De jury voor Managementboek van het Jaar 2024

De 22e editie van het Managementboek van het Jaar is voor de jury al in volle gang. Dozen vol boeken worden gelezen. Nederlandse managementboeken verschenen in de periode van 1 januari tot en met 31 december 2023 doen mee.

Onder voorzitterschap van Elmas Duduk kiezen de zes juryleden de komende maanden eerst een longlist, vervolgens een shortlist, en tenslotte het boek dat op 18 april 2024 wordt bekroond met dé titel Managementboek van het jaar 2024. 

Onder de juryleden ook Roy van den Anker, oprichter van en trainer bij Konnekst. “Naast dat het een enorme eer is, is het vooral een spoedcursus managementinzichten opdoen. Alle dit jaar gepubliceerde managementboeken passeren samen de revue, dus daarin worden veel actuele onderwerpen uitgediept.” 

 

 

 

 

 

 

 

Netwerken als een professional?

Wil jij netwerken met de resultaten van een professional?

Meld je dan nu aan voor een netwerktraining bij jou in de buurt!

Top 10 communicatie ergernissen

Erger jij je soms ook zo aan de communicatie van de mensen om je heen? Speciaal voor jou stelden we de top 10 communicatie ergernissen samen.

Top 10 ergernissen over managers

Managers, je kunt met en niet zonder ze. Speciaal voor hen zetten we de top 10 ergernissen over managers op een rij.

De 3 beste prompts voor managers

De 3 beste prompts voor managers “Je moet jezelf wat meer laten zien”, zie iemand een tijdje terug. “Je schrijft echt heel leuke en nuttige dingen”. Ze zei het echt 😉. En vervolgde: “Maar mensen moeten weten dat jij het bent die dat elke week schrijft”. En ik dacht...

20 netwerktips voor ondernemers en ZZp-ers

We verzamelden 20 netwerktips voor ondernemers en zzp-ers die je gaan helpen om te netwerken als de beste.

9 redenen waarom communicatie essentieel is voor managers

Als er één onderwerp is dat belangrijk is voor alle managers ongeacht de branche of sector dan is het wel effectieve communicatie. In dit artikel 9 redenen waarom communicatie essentieel is voor managers.

Mis geen blog, column of andere publicatie!

1 kans
De beste blogs gebundeld in 1 Kans.
Bestel nu!

Share This