Selecteer een pagina
Roy van den Anker

Roy van den Anker

Oprichter Konnekst

Mijn naam is Roy van den Anker. Ik ben ruim 20 jaar getrouwd, en samen met mijn vrouw heb ik 3 heerlijke kinderen. Na mijn studietijd ( economie en rechten) ben ik gaan werken in de financiële dienstverlening. Dat is inmiddels 25 jaar geleden. In die 25 jaar heb ik diverse functies vervuld, tot aan operationeel directeur aan toe. De onderneming waar ik ooit gestart ben als 3e werknemer heb ik door fusies en overnames zien groeien tot meer dan 2000 m/v groot. 

In 25 jaar tijd heb ik veel geleerd. Over hoe het in de echte wereld werkt, en vooral ook hoe het soms niet werkt. Door fouten te maken, en vervolgens door voortdurend naar de antwoorden te zoeken hoe het wel moet. Naast vakkennis ging dat vooral over verbinding. Verbinding met de wereld om mij heen, verbinding in en tussen teams en verbinding met  mijzelf, met wie ik als persoon ben. Het heeft mij veel gebracht, en er valt nog veel mèèr te leren.

De dingen die ik geleerd heb krijg je niet als vak op school, of als college op de universiteit. Ik haalde ze uit trainingen, cursussen, boeken, workshops of bij coaches. Lessen waarvan ik heb ervaren dat ze enorm  waardevol zijn omdat ze niet alleen werk, maar het leven in zijn geheel veel leuker maken. Niet alleen voor mij, maar ook voor de mensen om mij heen. Daarom heb ik Konnekst opgericht. Om de gereedschappen die ik tegen ben gekomen te delen met de rest van de wereld. Om wie of wat mij inspireert te delen met de mensen om mij heen. Delen is immers vermenigvuldigen. Het werkende leven kan zoveel makkelijker en zo veel leuker als je maar weet hoe.

Wil je meer weten, of ook bijdragen? Let’s connect! Connecting is the next step to better results.

Recente publicaties:

Fusie en overnames

VVP magazine - Special fusies en overnames

De menselijke factor als sleutel tot succes bij fusies en overnames. Bijdrage voor het VVP magzine. (pagina 46 en verder)

21st century skills

New Financial Forum mei 2022

Bij vaardigheden van de toekomst denken we al snel aan het bijhouden van alle technische ontwikkelingen. Zijn we bijvoorbeeld wel vaardig genoeg om alle nieuwe snufjes, innovaties en digitale middelen onder de knie te krijgen? Nog belangrijker is het echter om zelf te blijven nadenken, kiezen en in verbinding te blijven met de mensen om je heen.

Menselijke maat op de werkvloer

New Financial Forum februari 2022

In de wereld van vandaag is de menselijke maat belangrijker dan ooit. Aandacht voor zingeving is daarbij een belangrijk onderwerp. Maar zingeving lijkt een bedreiging voor economisch gedreven resultaten. Of is dat maar schijn?

Partners

van

Konnekst:

Welk Managementboek moet ik gelezen hebben?
Share This