Selecteer een pagina
Roy van den Anker

Roy van den Anker

Oprichter Konnekst

Mijn naam is Roy van den Anker. Ik ben ruim 20 jaar getrouwd, en samen met mijn vrouw heb ik 3 heerlijke kinderen. Na een DNF (did not finish) in economie en rechten ben ik gaan werken in de financiële dienstverlening. Dat is inmiddels bijna 25 jaar geleden. In die 25 jaar heb ik diverse functies vervuld, tot aan operationeel directeur aan toe. Bij twee werkgevers kreeg ik de kans om als certificaathouder te participeren in de onderneming. Voor mij niet alleen een financieel resultaat, maar vooral een enorm teken van erkenning en waardering. Iets wat ik aan het begin van mijn carrière met twee mislukte studies als bagage niet voor mogelijk hield.

In 25 jaar tijd heb ik veel geleerd. Over hoe het in de echte wereld werkt, en vooral ook hoe het soms niet werkt. Door fouten te maken, en vervolgens door voortdurend naar de antwoorden te zoeken hoe het wel moet. Naast vakkennis ging dat vooral over verbinding. Verbinding met de wereld om mij heen, verbinding in en tussen teams en verbinding met  mijzelf, met wie ik als persoon ben. Het heeft mij veel gebracht, en er valt nog veel mèèr te leren.

De dingen die ik geleerd heb krijg je niet als vak op school, of als college op de universiteit. Ik haalde ze uit trainingen, cursussen, boeken, workshops of bij coaches. Lessen waarvan ik heb ervaren dat ze enorm  waardevol zijn omdat ze niet alleen werk, maar het leven in zijn geheel veel leuker maken. Niet alleen voor mij, maar ook voor de mensen om mij heen. Daarom heb ik Konnekst opgericht. Om de gereedschappen die ik tegen ben gekomen te delen met de rest van de wereld. Om wie of wat mij inspireert te delen met de mensen om mij heen. Delen is immers vermenigvuldigen.

Wil je meer weten, of ook bijdragen? Let’s connect! Connecting is the next step to better results.

Share This