Selecteer een pagina
Roy van den Anker

Roy van den Anker

Oprichter Konnekst

Mijn naam is Roy van den Anker. Ik ben ruim 20 jaar getrouwd, en samen met mijn vrouw heb ik 3 heerlijke kinderen.

Ik werk al meer dan 25 jaar in de financiële dienstverlening in verschillende functies van teammanager tot operationeel directeur. Dat deed ik bij verschillende organisaties van klein tot groot. Meerdere keren werd ik partner bij de bedrijven waar ik werkte. Ook was ik in verschillende rollen betrokken bij fusies en overnames.

Het belangrijkste inzicht dat ik heb opgedaan is dat elk resultaat in een organisatie ontstaat door mensen. Het succes van een organisatie wordt bepaald door de betrokkenheid van elk individu.

Ik ben mij dan ook steeds meer gaan interesseren in wat mensen beweegt, en hoe je vanuit verbinding de mooiste resultaten kunt creëren. Inmiddels train ik teams en organisaties om hun doelen te realiseren door de manier van samenwerken en communiceren naar een volgend niveau te brengen. 

Wil je meer weten over mijn achtergrond en wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Het lijkt me leuk om kennis te maken!

Let’s connect! Connecting is the next step to better results.

Recente publicaties:

Fusie en overnames

VVP magazine - Special fusies en overnames

De menselijke factor als sleutel tot succes bij fusies en overnames. Bijdrage voor het VVP magzine. (pagina 46 en verder)

21st century skills

New Financial Forum mei 2022

Bij vaardigheden van de toekomst denken we al snel aan het bijhouden van alle technische ontwikkelingen. Zijn we bijvoorbeeld wel vaardig genoeg om alle nieuwe snufjes, innovaties en digitale middelen onder de knie te krijgen? Nog belangrijker is het echter om zelf te blijven nadenken, kiezen en in verbinding te blijven met de mensen om je heen.

Menselijke maat op de werkvloer

New Financial Forum februari 2022

In de wereld van vandaag is de menselijke maat belangrijker dan ooit. Aandacht voor zingeving is daarbij een belangrijk onderwerp. Maar zingeving lijkt een bedreiging voor economisch gedreven resultaten. Of is dat maar schijn?

Partners van Konnekst:

Samenwerken is geen theorie die ik verkondig. Samenwerken is wat ik zelf doe in de praktijk om sneller en verder te komen dan alleen mogelijk is. Twee belangrijke partners zijn mijn vrienden van How Company en Managementboek:

How Company

How Company

Bij het trainen maak ik gebruik van het platform van How Company. Ooit maakte ik kennis met hun methodieken als klant. Na het ervaren van de resultaten in mijn werk- én persoonlijke omgeving besloot ik ook als trainer gebruik te maken van de materialen, de samenwerking met andere hoog gekwalificeerde trainers, en de bijzondere menselijkheid die How Company al 20 jaar onderscheidt in de markt.

Welk Managementboek moet ik gelezen hebben?

Managementboek

De samenwerking met Managementboek gaat verder dan een simpele affiliatelink. Als recensent beoordeel ik nieuwe managementboeken. Hiermee houd ik vooral mijzelf scherp en op de hoogte van alle ontwikkelingen in de wereld. Daarnaast mag ik deel uitmaken van de jury voor het managementboek van het jaar 2023-2024.

Share This