Selecteer een pagina

Vrijblijvend kennismaken met één van onze coaches

Wat is coaching?

u

Jouw vraag centraal

Bij coaching staat jouw vraag centraal. Jij bepaalt waar je aan wilt werken en welke issue(s) je op wilt lossen. Geen standaard oplossing maar volledige aandacht voor jouw uitdagingen.

Jouw eigen koers

Oplossingen liggen allemaal in jezelf besloten, de coach helpt je om ze helder te krijgen. Een coach geeft geen antwoorden maar werkt samen met je om jouw eigen antwoorden te ontdekken. Alleen je eigen antwoorden motiveren voor 100%, waardoor je wensen ook daadwerkelijk realiteit worden.

Gezichtspunt

Een coach helpt je om je blikveld te draaien waardoor je vanuit een ander gezichtspunt of met afstand naar jouw werkelijkheid kunt kijken. Zo ontdek je nieuwe dingen, of kun je ervaringen die je niet kunt wijzigen vòòr je laten werken in plaats van tegen je. 

Routes en routines

In je leven heb je routines ontwikkeld die op enig moment effectief waren. Deze routines hebben je gebracht tot waar je nu bent. Om op een andere plek in je leven te komen heb je nieuwe routes nodig. Coaching is zeer effectief om je leven weer een nieuwe richting te geven zodat je je op een andere route naar je toekomst kunt begeven.

Doelen

Weet je nog waar jij naar toe wilt? Of laat je je meevoeren in de achtbaan van het leven? Coaching helpt je ontrafelen wat het is wat jij zelf wilt, en wat je nu alleen maar doet omdat het moet van de wereld om je heen. Wat is jouw doel?

w

Jouw bla bla

Een coach heeft geen andere agenda dan die van jou zelf. Hij of zij heeft dan ook geen enkele boodschap aan de verhalen die jij jezelf verteld waarom het niet werkt, en ook nooit zal gaan werken. Jouw coach zegt je waar het op staat. Feedback die je ontvangt is zuiver en kent geen andere drijfveren dan jouw eigen agenda.

Wil je ontdekken of coaching iets voor jou is?

Er is maar één manier om daar achter te komen, probeer het uit!

Vrijblijvend en gratis intakegesprek

Maak kennis met één van onze coaches in een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Dat kan altijd, telefonisch, online met video of ‘gewoon’ in het echt. Dit gesprek is vrijblijvend en neemt ongeveer een uur in beslag. Jouw hulpvraag en de voorwaarden komen dan aan bod en samen met de coach kijk je of het ‘klikt’.

Alleen als het ‘klikt’ maak je daarna afspraken over  onder meer het aantal sessies, de plaats, de duur en de prijs. Deze afspraken worden keurig vastgelegd in een coachingsovereenkomst die je per e-mail ontvangt, samen met het manifest dat al onze coaches onderschrijven.

 

Wacht niet langer. Claim jouw vrijblijvende kennismaking:

Share This