Selecteer een pagina

Meer bereiken met minder moeite

Meer bereiken met minder moeite door verbinding te maken met de wereld om je heen. Konnekst maakt het mogelijk met trainingen over communicatie, samenwerking en leiderschap.

“Connecting is the next step to better results” 

Met deze trainingen ontwikkel je vaardigheden die je resultaten tot grote hoogte brengen:

haal alles uit je team

TEAMPRESTATIES verbeteren

Samenwerken, excelleren en alle talenten uit je team benutten voor een optimaal resultaat! Lees meer…

Hoe kan ik beter communiceren?

EFFECTIEF COMMUNICEREN

Bereik meer door effectieve communicatie waar je verbinding mee maakt. Lees meer…

Haal alles uit jezelf

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Verras jezelf door je grenzen te verleggen en al je talenten tot hun recht te laten komen.  Lees meer…

haal alles uit je team

Organisaties die impact maken

Wil je met jouw team, afdeling of organisaties werken als een geoliede machine waar iedereen zijn vaardigheden volledig kan inzetten zonder ruis en afleiding?  Lees binnenkort meer!

Netwerktraining

Netwerkvaardigheden

Ben je op zoek naar effectieve manieren om je netwerkvaardigheden te verbeteren en waardevolle connecties op te bouwen? Ontdek onze geavanceerde training die speciaal is ontworpen om je te helpen excelleren in de kunst van netwerken.

Business people giving high five

Business coaching

Ben je op zoek naar deskundige begeleiding om jouw onderneming naar nieuwe hoogten te brengen? Zoek niet verder! Onze ervaren business coaches staan klaar om jou te helpen bij het ontwikkelen van strategieën, het verbeteren van leiderschapsvaardigheden en het maximaliseren van de groei van jouw bedrijf.

Dit zijn de 3 redenen waarom onze trainingen zo effectief zijn:

Dare

We maken je bewust van de mogelijkheden die je allemaal ter beschikking hebt en dagen je ter plekke uit om alles te gebruiken om de door jou gewenste resultaten te bereiken. 

care

In een veilige omgeving en met de backup van onze trainer(s) kun je al tijdens de training uitvinden hoe het werkt, en ervaren wat het je oplevert.

Do

Geen hoogdravende saaie colleges en theoretische modellen maar praktische gereedschappen die je al tijdens de training leert in te zetten. Zo kun je alles vanuit de training direct in jouw leven toepassen.

"Hoe geef je leiding? Hoe ben je oplossingsgericht? Roy van den Anker gaf een leerzame en leuke training die je aan het denken zet over je eigen stijl van leiding geven. De training confronteert je eigen gedachten en gedrag op een leuke en frisse manier. Een leerzame dag waaruit ik niet alleen anders naar mijn eigen leiderschap ben gaan aankijken maar ook naar hoe je talenten van anderen beter kan inzetten als je goed kijkt."

Steven Geldof, Directeur eigenaar @Geldof Films

"Ik vond het een inspirerende dag. Had zelfs zoveel energie dat ik nog lekker ben wezen sporten. Is wel eens anders na dit soort bijeenkomsten. Complimenten!"

Harrie-Jan van Nunen MFP, Directeur @ VCN Hypotheekservice

"Veel geleerd vandaag tijdens de High Performance Team Training. Veel te weten gekomen over hoe je effectief leiding geeft aan een team en hoe je onderling als leidinggevenden met elkaar kan communiceren en elkaar kan helpen."

David Lodewijk, leidinggevende @ Coronel Kartracing

Geen idee wat jou verder kan brengen?

Laten we een kop koffie drinken!

Share This