Selecteer een pagina

Drs. Annemarie Snoeck

Master Certified Coach

Thuiskomen bij jezelf, je familie, in je team of organisatie

Individuele coaching

Van spanning naar ontspanning, en vandaar weer je leven gaan opbouwen. Afscheid nemen van wat niet (meer) werkt. Afstoten, aantrekken en kiezen. Opnieuw aspecten van je leven vormgeven, de dingen die je energie geven naar voren halen. Leren van het gebeurde, bewuster leven in het heden en beweging creëren naar de toekomst toe.

Teamcoaching

Ik breng rust, helderheid en beweging. Ik maak bespreekbaar en support de mensen die gebukt gaan onder niet aflatende druk. Ik support individuen, families en teams bij het hervinden van de juiste ingangen naar meer effectieve interactie en begrip over en weer.

“Groeien als persoon en daarmee wensen en doelen bereiken”

Ik draag graag bij aan het proces van ‘thuiskomen’ van mensen: bij zichzelf, hun familie en in hun team of organisatie. Het weer terugvinden van een zingevende plek, het ontdekken van een levensdoel, met bezieling aan het werk, met plezier elke dag weer opstaan, in contact met anderen.

Als coach support ik mensen om werkelijk de uitdagingen aan te gaan, om zo te groeien als persoon en om daarmee de wensen en doelen te bereiken.

KENMERKEN VAN MIJN WERKWIJZE:

menselijke bezieling

resultaat- en doelgericht

veiligheid

betrokkenheid

faciliterend

h

Thema's

Het specialisme van Annemarie ligt in de volgende onderwerpen:

Zingeving en purpose

Invulling geven aan je toekomst op basis van je eigen keuzes. Niet de routekaart van je omgeving volgen maar je eigen kompas ontdekken die je richting geeft in jouw leven.

Stress en burnout

De oorzaken, klachten en verschijningsvormen van stress en burnout zijn enorm verschillend. De route van spanning naar ontspanning is daarom voor iedereen anders en vraagt maatwerk.  Opnieuw aspecten van je leven vormgeven en de dingen die je energie geven naar voren halen. 

Communicatie en samenwerking

Effectiviteit en plezier in samenwerking binnen teams of familie door een betere interactie en begrip over en weer. Oude patronen ombuigen naar nieuwe omgangsvormen die een goede sfeer en resultaat terug brengen.

Testimonials

“Annemarie heb ik gedurende 3 jaar meegemaakt als team coach en als persoonlijke coach. In beide
situaties valt op hoe goed zij kan luisteren, en hoe comfortabel de sessies aanvoelen. Zonder al te
veel te sturen komt de essentie of de worsteling doorgaans soepel boven tafel, maar dan juist op de
golven van de energie van de groep of het individu; heel mooi. En effectief!”

Marcel Mourits

VP Supply Chain Strategy , AIMMS Decisions Technology

“Annemarie en haar werkwijze kenmerken zich door:
– oprechte nieuwsgierigheid
–  de kern raken
–  vrij zijn van oordeel
– ruimte geven aan intuïtie en gevoel
– doel en actiegericht
– warmte en ondersteunen
Dit zorgt ervoor dat de antwoorden die in mijzelf lagen ‘opgesloten’ vrijkwamen en ik op basis daarvan in actie ben gekomen en echte en blijvende verandering ervaar. Annemarie is uitstekend in staat om als begeleider/ facilitator de volgende processen tot een succes te maken:
– persoonlijke transformatie
– verbeteren van teamdynamiek.”

Bartjeroen van der Veen

Partner, De Droomfabriek

“Ik heb met plezier het coachingstraject bij Annemarie Snoeck gedaan.
Mijn vraag had te maken met het einde van mijn werk carrière. Annemarie verstaat de kunst om snel de grote lijnen en thema’s uit het verhaal te halen. Ze is oplossingsgericht zonder te sturen maar stelt de juiste vragen waardoor je zelf op een oplossing komt. Haar sterke kracht is om samen naar andere perspectieven en betekenisgeving te zoeken die onmiddellijk ruimte geven. Waardoor er nieuwe betekenissen ontstaan en met kleine veranderingen ineens een heel beeld kan kantelen, en er weer bewegingsruimte ontstaat.”

Drs M.J. Rexwinkel

Klinisch psycholoog, Infant Mental Health Specialist DAIMH, opleider MOC Kabouterhuis

“Bijzonder hoe de vragen van Annemarie maakten dat ik al na twee sessies de dingen heel anders ging zien. Ik zit beter in mijn vel, sta relaxter in mijn werk en wat in me zit komt er beter uit. Annemarie laat je je veilig voelen, de gesprekken zijn heel ontspannen en open, en ze voelt heel goed aan wat je nodig hebt. Nadien had ik meestal direct nieuwe energie en pakte ik zaken meteen anders aan.”

Geri Wijnen

Ontwikkelmanager, Wereldhave

“Tijdens een voor mij moeilijke periode op mijn werk zocht ik een coach die mij kon helpen weer orde in m’n (werkende) leven te scheppen. Niet te zweverig, down-to-earth, met empathie en bovendien iemand die snapt wat het werken in het bedrijfsleven inhoudt. Via een oud-collega kwam ik bij Annemarie terecht.  Een jaar lang heb ik bij haar een traject gevolgd en nog steeds hebben we af en toe contact. Annemarie voelt mij goed aan, kan enorm goed luisteren en zaken spiegelen. Al mijn verhalen, personen en gedachtekronkels, weet zij feilloos te onthouden, te snappen en in perspectief te plaatsen. Wat ik heel fijn vond is dat ze echt samen met mij naar praktische tips zocht om met diverse issues om te gaan; oplossingen die ook echt bij mij passen vonden we samen. Na elke sessie voelde ik bijna letterlijk een soort verlichting. Het hele traject dat ik samen met Annemarie doorlopen heb heeft mij enorm geholpen om rust in mijn hoofd te creëren, de essentie van mijn doen en laten te snappen en ook steeds weer naar boven te halen als het weer even wat moeilijker gaat.”

Anke van Doveren

Head of Product Tours, TUI Nederland

Snoeck coaching

Het aanbod van Annemarie:

Individuele coaching door Annemarie Snoeck

Individuele coaching

Annemarie faciliteert je bij het vinden van je eigen antwoorden op jouw prangende vragen. Zodat je weer in beweging kunt komen. Zodat je je weer in contact voelt staan met jezelf en jouw levendigheid. Want alleen daar liggen de ware antwoorden en het echte nieuwe perspectief.

Stress en burnout coaching door Annemarie Snoeck

Stress en burnout coaching

Samen met Annemmarie de meest passende route vinden die tot de nodige ontspanning, levendigheid en genezing leidt.
Van spanning naar ontspanning, en vandaar weer je leven gaan opbouwen. Afscheid nemen van wat niet meer werkt. Opnieuw aspecten van je leven vormgeven, de dingen die je energie geven naar voren halen.

Teamcoaching door Annemarie Snoeck

Teamcoaching

Ervaar dat effectiviteit en met plezier samen werken gewoon samen kunnen gaan. Ervaar hoe een goede werksfeer in alle drukte te behouden en hoe iedereen daar een bijdrage aan kan leveren. Annemarie support individuen, families en teams bij het hervinden van de juiste ingangen naar meer effectieve interactie en begrip over en weer.

Somatic experiencing met Annemarie Snoeck

Somatic Experiencing

Stress gaat veelal over trauma’s die vastzitten in het lichaam. En daar helpt het gesprek met de ratio niet: die weet het wel, die snapt het, maar er gebeurt niets, want de ratio heeft geen zeggenschap over de spanningen in het lijf. Met de lichaamsgerichte coaching kan telkens een stukje van de stress worden opgelost zodat de krampachtige knoop losser wordt met ontspanning als resultaat.

Start vandaag. Durf het aan. Gun jezelf een beter leven.

“Ik draag graag bij aan jouw proces van ‘thuiskomen’: bij jezelf, je familie en in je team of organisatie. Het weer terugvinden van een zingevende plek, het ontdekken van een levensdoel, met bezieling aan het werk, met plezier elke dag weer opstaan, in contact met anderen. Als coach support ik jou om werkelijk de uitdagingen aan te gaan, om zo te groeien als persoon en om daarmee je wensen en doelen te bereiken.”

Wacht niet langer. Maak vandaag jouw nieuwe start.

Share This